tandläkare jönköping

Hur googlar du efter tandläkare Jönköping?

Det senaste har jag funderat en hel del kring hur man googlar. Det kommer faktiskt från en vän som tog upp exakt samma exempel som jag kommer ta här, nämligen tandläkare Jönköping. Jag tänker vanligtvis inte alls på hur jag googlar, men nu när min vän tog upp detta exemplet så kan jag inte låta bli. Han tog nämligen upp det faktum att man kanske googlar tandläkare i Jönköping istället för tandläkare Jönköping. I vissa fall, och jag tror, om jag förstod honom rätt, i detta fall. Ja då spelar det kanske inte så stor roll utan man får upp ungefär samma resultat. Men för andra saker så kan sökningarna ändras. I detta fallet då, vilket tror ni har flest sökningar på Google varje månad? Tandläkare I Jönköping eller tandläkare Jönköping? Det naturliga när man tänker på det är ju givetvis tandläkare i Jönköping, med ett ”i” i mitten av sökningen. Men det är faktiskt inte fallet, tro det eller ej. Enligt min kompis har nämligen tandläkare i Jönköping endast 30 sökningar i månaden, medan tandläkare Jönköping har hela 450. Det är ganska otroligt att man blir så pass mycket mer enkel när man ska googla. Det säger en hel del om hur mycket man litar på att Google faktiskt ger en de resultaten man vill ha och inte det man söker efter. Man skippar alltså att vara korrekt och litar på att Google förstår vad man vill få fram. Helt otroligt egentligen hur långt vi har kommit med tekniken. Det räcker alltså att man söker efter tandläkare Jönköping så får man upp vad man vill.  Hur som helst, detta är inget jag vanligtvis tänker på, men sedan min kompis nämnde det så kom denna tanken. Det är inget som har förändrat hur jag googlar på det mesta, men jag kommer definitivt googla tandläkare Jönköping nästa gång jag är på jakt efter en.