Har spelat lite golf

Lirat lite golf med grabbarna

Har spelat lite golf

Det hela började med att jag läste en artikel om att spela golf och jag blev då sugen på att ge mig ut med boysen och gå några hål. Det var längesen jag var ute och spelade – ja det var nog flera år sedan senast till och med. Men skam den som ger sig liksom. Så jag letade rätt på min golfbag nere i förrådet där jag lämnat den senast. Den hade samlat lite damm, men va tusan gör det? Talangen sitter ju i spelarens händer inte i materialet! Och Schytts kan lira golf, det ska jag be att få tala om!

Vi gick faktiskt 16 hål och spelade hela förmiddagen. Vädret var kanon men trots det så fick vi vara relativt ensamma på banan. Det är väl helt enkelt inte så många som spelar golf en tisdagsförmiddag i oktober – tack och lov! Jag slog personligen ingen hole-in-one, men jag lyckades få till ett par birdies och någon eagle. Så det får man väl ändå se som helt okej antar jag.

Det blev en lyckad golfdag med Perra, Fläskkotletten och Klabbarn! Efteråt åt vi en schysst lunch och några riktigt fina birkos. Klabbarn ville beställa in skumpa men där gick min gräns! Skumpa på en tisdag? Nej det sparar jag till torsdag! Någon form av nivå måste man ändå ha! Oavsett så var det kul att spela lite golf igen och det kändes skönt att veta att talangen fortfarande satt i! Jag är ju för grym!

Ha det!

// Schytts.

Write a comment