Lyckad present till syrran från Ida Sjöstedt

Ett av årets stora problem är vad jag ska ge syrran i födelsedagspresent. Hon har ju eget jobb nuförtiden så hon köper som vanligt allt hon vill ha. Jag vet dock att hon älskar Ida Sjöstedt, klädmärket alltså. Sagt och gjort, jag tog en chansning senast och beställde ett plagg från blueco.se till henne. Regel nummer 1, köp aldrig kläder till en kvinna.

Nu var det här dessutom syrran, så det är inte direkt så att jag hänger i hennes garderob och snokar efter vad hon kan ha. Men efter fantastisk hjälp med att försöka storleksbestämma något så la jag en beställning på en Paris Black Dress. Tro det eller ej, hon blev överlycklig. Klänningen satt perfekt.

Inte för att jag är någon expert på mode men Ida Sjöstedt gör riktigt snygga kläder tycker jag. Priserna är väl generellt lite högre än vad det kostar att köpa något på H&M eller Zara men det är det uppenbarligen värt. Det känns som att kvaliteten på kläderna är klart mycket bättre, allt från tyger till sömmar. Så ska du satsa lite pengar på att göra en kvinna glad så kan jag rekommendera Ida Sjöstedt, det lär bli lyckat.

Write a comment