turné

Ny bandbil – Redo för turné!

turné
Det har varit ett långt projekt men vår bandbil är äntligen färdigbyggd! Vi har länge velat åka på turné med bandet. ’The Cone and the machine that makes donuts’ har varit inaktiva under en period och det ska nu vändas på. Vi hade tänkt åka på turné med bandet redan förra året men när det var dags att planera allting tog det stopp vid transport. Som musiker kan vi inte slänga in våra instrument hur som helst i bagaget på en bil och hoppas att allting löser sig; vid en längre turné krävs bra och säker lagring.

Vi började därför under våren leta efter bra lösningar till problemet då det var för dyrt att hyra en turnébuss under längre perioder. Vår trummis hittade lösningen för ett par månader sedan System Edström på nätet via en e-handel. Med System Edström kunde vi köpa och designa bilinredning till många olika typer av bilar. Efter att vi hittade en relativt billig bil som har bra bränsleförbrukning över långa sträckor var det dags. Vi tittade på många olika System Edström lösningar och efter lite pillande och fixande köpte vi ett bilinrednings system som passar perfekt för oss.

Nästa steg

Vi har nu nog med plats och stabil lagring av våra instrument för att kunna åka på en längre turné med bandet. Eftersom ett par av oss fortfarande har mycket att göra på respektive jobb kommer vi ge oss av nästa månad. Förhoppningsvis kan många av ni läsare komma och se oss när vi är nära era orter. Datum och orter kommer läggas ut på våra bloggar snart.

Slutligen tar jag gärna rekommendationer från alla läsare. Vi håller på och designar våran spellista för turnén och utöver våra egna låtar kommer vi spela en del covers. Om du har någon låt du gärna vill höra våran adaption av är det bara att hojta till. ’The Cone and the machine that makes donuts’ kommer snart till dig!